Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Sambata - Duminica inchis

+40786 224 477

Contacteaza-ne

Sos. Unirii 81c

Ilfov, Romania

Top

Garantie si service

HomeAlarms > Garantie si service

Magazinul nostru online ofera garantie pentru toate produsele achizionate prin intermediul www.homealarms.ro. In functie de producator, aceasta garantie poate varia de 1 an pana la 5 ani. Toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de certificatul de garantie comerciala.

Pe langa garantia comerciala, magazinul nostru ofera pentru toate produsele achizitionate garantia legala de conformitate, conform legislatiei in vigoare.

Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul firmei noastre in termen de maxim 15 zile calendaristice.

Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie.

Home Alarms isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a sistemelor instalate, astfel pentru orice defectiune sau eroare aparuta in termenul de garantie, va rugam sa ne trimiteti o cerere in scris la adresa de contact office@homealarms.ro.

In termen de 24 h veti fi contactat de echipa noastra de suport si, in functie de caz, vom trimite un tehnician pentru verificari.

Recomandari pentru trimiterea produselor in garantie:

Pentru trimiterea produselor in garantie va rugam completati formularul de garantie aflat mai jos sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email office@homealarms.ro, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Numar Factura, Data Facturii, Produs, Defectul Reclamat.
Numai cererile scrise se vor lua in considerare!

Nu trimiteti colete catre firma noastra fara a primi un numar de inregistrare. Alaturi de datele de expeditie, trebuie sa mentionati pe colet numarul de garantie primit in urma solicitarii trimise.

Va rugam nu trimiteti coletele fara a trimite mai intai o cerere in scris pe adresa de contact. De asemenea, in cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea produsului.