Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Sambata - Duminica inchis

+40786 224 477

Contacteaza-ne

Sos. Unirii 81c

Ilfov, Romania

Top

Modalitati comanda si plata

HomeAlarms > Modalitati comanda si plata

CUM COMAND?

1. Comanda online

Acesta modalitate de comanda este recomandata pentru toate produsele pe stoc si serviciile de instalare cu pret fix, prezentate in categoria „Produse” din magazinul online.

Selectati produsul dorit si apasati butonul „Adauga in cos”. Va aparea continutul cosului dumneavoastra, iar in acest moment va puteti intoarce la cumparaturi pentru a adauga si alte produse in cos sau puteti trimite comanda apasand butonul „Finalizeaza comanda”.

Puteti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau va puteti crea un cont. In oricare dintre cazuri trebuie sa completati formularele cu datele de facturare si adresa de livrare.

Completati corect campurile obligatorii legate de adresa de livrare si datele de facturare, alegeti metoda de plata si metoda de livrare, apoi apasati butonul „Finalizeaza comanda”.

Ulterior veti primi automat un email de confirmare care contine toate detaliile comenzii dumneavoastra.

2. Comanda telefonica sau prin email 

Aceste modalitati de comanda sunt recomandate pentru cereri de oferte personalizate, atat pentru kit-uri de produse, cat si pentru serviciile ce vizeaza spatiile comerciale sau proiecte rezidentiale mari, mentionate in categoria „Servicii”.

Telefonic, ne puteti contacta la numarul de telefon 0765.247.226, in intervalul orar 9:30 – 17:30, de luni pana vineri.

Pentru solicitari prin e-mail ne puteti contacta la office@homealarms.ro, iar operatorii nostri va vor raspunde in maxim 24 h.

In functie de necesitatile fiecarui proiect, oferim consultanta gratuita si configuram o oferta personalizata.

3) Comanda prin email – non stop
Alegeti produsul/produsele dorite si trimiteti un email pe adresa office@homealarms.ro sau prin intermediul formularului de contact rapid din pagina de contact, si un reprezentant de vanzari va va contacta in maxim 24 h.

CUM PLATESC?

Plata produselor achizitionate din magazinul virtual www.homealarms.ro se poate face astfel:

1) Plata ramburs cu numerar sau cu cardul
Plata se face integral la primirea coletului catre curierul care efectueaza livrarea. La nivel national, aveti posibilitatea de a achita numerar. In plus, daca livram la o adresa din Bucuresti, aveti posibilitatea sa platiti si cu cardul, prin POS Mobil, direct curierului.

Dupa finalizarea platii, curierul este obligat sa va elibereze chitanta pentru suma incasata.