Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Sambata - Duminica inchis

+40786 224 477

Contacteaza-ne

Sos. Unirii 81c

Ilfov, Romania

Top

Returnarea produselor

HomeAlarms > Returnarea produselor

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizica) are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produselor de catre client.

Daca un produs achizitionat nu te multumeste 100%, il poti returna in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. Orice produs se returneaza cu instiintare prealabila, prin intermediul formularului de retur sau prin furnizarea datelor si a intentiei de retur  la adresa de mail office@homealarms.ro.

Home Alarms va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:

Procedura pentru returnarea produselor:

Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur de mai jos sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email office@homealarms.ro, care sa contina urmatoarele date: Nume si Prenume, Telefon, Email, Numar si Data Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN in cazul solicitarii contravalorii, sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Returul se face prin colet cu aceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat. 

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Recomandari pentru returnarea produselor:

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Exceptii de la returnarea produselor fac:

a. Produsele care au licente software;

b. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)