Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Sambata - Duminica inchis

+40786 224 477

Contacteaza-ne

Sos. Unirii 81c

Ilfov, Romania

Top

Termeni si conditii

HomeAlarms > Termeni si conditii

1. DISPOZITII GENERALE

Vizitarea sau cumpararea prin orice mijloace (comanda online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.homealarms.ro implica automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL, denumita în continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.homealarms.ro, va fi denumita Client.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI

SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL defineste prin continut, toate informatiile continute pe site in forma de text, date, imagini (poze). Firma SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica continutul acestui site fara a anunta în prealabil. Intregul continut al site-ului www.homealarms.ro este proprietatea Furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente din continut, se pedepseste in conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din continutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre www.homealarms.ro va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@homealarms.ro

3. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Fotografiile, descrierea, caracteristicile si accesoriile produselor prezentate pe www.homealarms.ro sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot diferi in orice fel, fara o notificare prealabila. SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL face tot posibilul ca produsele livrate sa respecte cat mai mult descrierile prezentate pe site. Totusi, in cazul in care continutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client, in cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.
SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL. Orice incercare de incalcare a legilor Romaniei adusa la cunostinta firmei SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL va fi raportata de urgenta organelor competente.

4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor), reclama-marketing-publicitate (newslatter) si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

Informatiile colectate de catre SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL avand ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL avand ca scop reclama-marketing-publicitate (newslatter) nu vor fi furnizate/vandute sau inchiriate unor terte parti.

SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii acestor date, duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor de catre SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei noastre, sau prin e-mail la adresa office@homealarms.ro.

S.C. HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL si www.homealarms.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.homealarms.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.homealarms.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

S.C. HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

5. GARANTIE SI COMFORMITATE

Garantia produselor achizitionate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca în cazul defectarii în conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul firmei noastre. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie. In cazul nerepararii produsului, precum si a imposibilitatii de inlocuire a acestuia de catre Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achizitionarea altor produse din magazin. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului in cazul nerepararii sau neinlocuirii produsului este valoarea sumei incasate de catre Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

Toate produsele cumparate din magazinul nostru sunt noi si se livreaza impreuna cu certificat de garantie, certificat de calitate precum si instructiuni de utilizare si documentatie tehnica. SC HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.homealarms.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

6. PRETURI SI TAXE

Pretul final platit de catre client la ridicarea coletului este format din pretul produsului afisat pe site + cheltuielile de livrare si de transport.
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.

Promotii si oferte speciale

Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile si ofertele speciale sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

In cazul epuizarii stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a terminat.

Achizitii speciale. Anumite produse pot fi aduse la comanda sau confectionate special. Pentru aceste comenzi se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea sa neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la instintarea clientului ca se poate efectua livrarea, duce atat la anularea comenzi cat si la retinerea de catre S.C. HOME ALARMS DISTRIBUTION SRL a sumei platite drept avans. Produsele aduse la comanda sau confectionate special nu se pot returna!

7. SUPORT TEHNIC SI CONSULTANTA PROFESIONALA

Avand o experienta bogata, magazinul www.homealarms.ro ofera clientilor sai suport tehnic si consultanta de specialitate in limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se ofera prin telefon sau prin email de catre consultantii nostri de vanzari sau dupa caz, de catre departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastra consta in ajutarea si sprijinirea clientilor sa identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, sa verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, sa gasească solutii tehnice in functie de cerintele si nevoile clientilor, sa configureze sisteme complexe de securitate in vederea achizitiei, sa identifice si sa rezolve anumite erori ce pot aparea la instalare si programare.

Pentru ca este aproape imposibil prin telefon sau prin email, nu se ofera suport tehnic pentru instalarea, configurarea si programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel va recomandam sa apelati la serviciile de instalare oferite de firme colaboratoare specializate si autorizate in instalari de sisteme de securitate.

Pentru aceste servicii, SC HOME ALARMS DISTRIBUTION are calitatea de intermediar intre client si firma furnizoare de servicii de instalare, analiza de risc si proiectare sau firma specilizata in intocmirea documentatiei PSI.

8. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate de pe site-ul www.homealarms.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid FAN COURIER.
Termenul de livrare este de 48 ore pentru toate produsele care se afla in stoc,  socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul în care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat si veti avea posibilitatea sa anulati comanda sau sa optati pentru un produs asematoar sau pentru comandarea produsului respectiv si livrarea lui la alta data.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate creste pana la 3 saptamani. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare si transport sunt suportate de catre Client pana in limita a 500 de ron. Peste aceasta limita orice taxa de transport este asigurata de compania noastra. Acesta promotie este permanenta si este valabila pentru Bucuresti, Ilfov si toate orasele principale din Romania. Pentru comenzi cu livrare la domiciliu in localitati situate la distanta de peste 10 km de orase, se va percepe o taxa pe kilometru suplimentar. In acest caz veti fi contactati de catre homealarms.ro si veti fi instiintati in prealabil de costul transportului.

9. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizica) are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produselor de catre client.

Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos.

Recomandari pentru returnarea produselor achizitionate: Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire. Returul se face prin colet cu acceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la retur. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Daca coletul a fost returnat conform conditiilor de mai sus, SC HOME ALARMS DISTRIBUTION va returna clientului contravaloarea produselor comandate, prin transfer bancar in contului clientului, mentionat de catre acesta in formularul de retur sau pe mail la adresa office@homealarms.ro.

10. TENTATIVA DE FRAUDA

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau continutului site-ului www.homealarms.ro va fi raportata autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.

11. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila. Pentru conciliere interna gratuita, sunati-ne oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 09:30 si 17:30. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Prin vizitarea si cumpararea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre Client pentru informare implica totodata acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.